Hos BUDOLAND kan du finde træningssko til netop dit formål. Hvad enten det er kampsportssko, gymnastiksko eller bare helt normale træningssko, så finder du dem her på siden! 

DKK 199,00
DKK 149,00
DKK 349,00
DKK 229,00
DKK 109,00

Hos BUDOLAND har vi et stort udvalg af sko til forskellige formål. Materialerne spænder fra læder til lærred - endda helt til risstrå! 

Så står du og mangler et par træningssko? Så tag endeligt et kig på vores store udvalg af sko. 

Vidste du at mange af vores kampsports- og træningssko også kan bruges som gymnastiksko? 

Det gør de på grund af skoenes høje grad af komfort og alsidighed - fx. vores KWON PHANTOM Kampsportssko som er lavet af yderst holdbart kunstlæder af høj kvalitet. Hele indersålen på skoen er ekstra tynd for at give en god barfodsfølelse, hvilket giver en super følelse af jordkontakt. Skoen giver også optimal støtte, da hælområdet og forfoden er lavet af blød gummi. Oprindeligt lavet til kampsport som karate, kung-fu, tai chi, wushu eller qi gong, men fungerer også godt til gymnastiksko til drenge og piger. Hertil kan man også bare bruge den som lækker fritidssko. 

Selv vores populære kung fu slippers giver utroligt komfort for pengene. Her sikrer en tynd elastisk gummisål ikke bare en skridsikker holdning men også en utrolig barfodet følelse. Så nu kan du være din helt egen kung fu master med dine egne kung fu sko. 

Vi har masser af andre fede sko, der også kan bruges som både kampsportssko, træningssko, gymnastiksko og fritidssko, så udforsk endelig vores shop. 

 

 

Mest populære i kategorien