Hos Budoland har vi judodragter til judokæmpere på alle niveauer og i alle størrelser. En børne/juniorgi kan fås for under 300 kroner, så det er ikke nødvendigvis en stor investering du skal ud i, hvis dit barn gerne vil prøve kræfter med judosporten. Vi har selvfølgelig også begyndergier til voksne judokæmpere. Er du øvet judokæmper, finder du også professionelle konkurrencegier i fantastisk kvalitet her på siden. Konkurrencegien er udført i højkvalitetsmaterialer i solidt og tungt bomuld og med forstærkede syninger. Alle de judogi’er du finder hos Budoland leveres selvfølgelig i komplette sæt med både bukser og jakke. 

Pris fra
DKK 249,00
Populær
Pris fra
DKK 199,00
Populær
Pris fra
DKK 379,00
Populær
Pris fra
DKK 649,00
Pris fra
DKK 649,00
Populær
Pris fra
DKK 1.639,00
Pris fra
DKK 539,00
Populær
Pris fra
DKK 419,00
Pris fra
DKK 1.349,00
Pris fra
DKK 789,00

Judogi / Judodragt

Judo er en populær kampsport og det er en sport, som de fleste danskere kender. Judo er en relativ ny japansk kampsport, der blev opfundet i 1880’erne. I dag dyrkes judo over hele kloden og det er en af de mest populære kampsportsdiscipliner i Danmark. Ligesom andre kampsportsdiscipliner, som eksempelvis karate, kræves det, at du har det rette udstyr hvis du vil dyrke Judo. Du skal først og fremmest have en judodragt eller judo gi, som er den korrekte betegnelse for den dragt, der anvendes i judo.

Hvad er en Judo gi?

Gi er et japansk ord, der kan oversættes til kampsportsdragt. En judo gi består af en jakke, et par bukser og et bælte. Farven på bæltet indikerer hvilket niveau judokæmperen befinder sig på. Judo er som bekendt en kampsport og en judo gi bliver udsat for lidt af hvert til både træning og i kamp. Derfor er det vigtigt, at dragten er slidstærk og kan holde til at blive revet og flået i. Herudover skal en judogi give dig den bevægelsesfrihed og komfort, der er nødvendig, når du træner judo. Judodragter fås både i hvid og blå, den klassiske judodragt er den hvide, men de senere år er de blå dragter blevet populære, særligt som konkurrencegi.  

En moderne Judo gi er typisk lavet af bomuld, med en kraftig ris-vævet jakker, hvor stoffet vejer mellem 350 og 950g/M2. Risvævningen gør jakken kraftig og sværd af få hold i for modstanderen. Bukserne er en del lettere og oftest lavet i glat bomuldstwill. På bukserne er der tit syet forstærkninger på knæene. Nogle billigere begyndergier er lavet udelukkende af bomulds-twill hvor der er syet ekstra forstærkninger på jakken

Her får du et samlet overblik over samtlige underkategorier af Judogier, som vi forhandler.

Det største udvalg af judodragter til hårdtslående priser

Hos budoland, har vi et enormt udvalg af judogi’er til fantastiske priser. VI har samlet alle vores judodragter her i kategorien, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Hvis du handler for mere end 699 kr. er fragten tilmed gratis. Passer dragten ikke eller er du ikke tilfreds med produktet, har du mulighed for at ombytte indenfor 30 dage eller returnere det indenfor 14 dage. Hvis du har spørgsmål til vores produkterne så tøv ikke med at tage fat i os, vi er altid klar med kompetent vejledning, så du får den judogi der matcher dig og dine behov.

Mest populære i kategorien