Budoland har et kæmpe udvalg i Karate gi'er. Lige fra de helt traditionelle hvide gier, over de sorte og farvede karatedragter og selvfølgeligt også WKF-godkendte kumite og kata gier til de bedste eliteudøvere..

Altid billigst i Danmark - Vi matcher billigste pris.

Pris fra
DKK 199,00
Pris fra
DKK 1.349,00
Populær
Pris fra
DKK 369,00
Populær
Pris fra
DKK 669,00
Populær
Pris fra
DKK 899,00

Karategier / karatedragter

Karate er en udfordrende sjov sportsgren og disciplin, der ikke bare kræver øvelse og fysiske evner, men som i den grad også kræver det rette udstyr i form af korrekt beklædning. Det er derfor alfa og omega at have en karategi, der kan skabe de optimale betingelser for, at du kan præstere maksimalt og føle velbehag, når du udøver karate.

Do-gi eller bare ”Gi” er det japanske navn for en karatedragt, og den findes i mange forskellige kategorier, modeller og farver afhængig af formålet. Hos Budoland har vi karatedragter, der dækker samtlige relevante kategorier og i alle tænkelige størrelser. Tag på opdagelse i vores brede sortiment lige her på siden og find lige nøjagtig den karate gi, der passer til dig og dit karateniveau.

Karategi og karatedragt – to sider af samme sag

Som nævnt kaldes den klassiske, hvide karatedragt for en ”gi” – eller i visse tilfælde ”do-gi”. Men i brede folkemunde henviser man til en karate gi med det mere almindelige udtryk ”karatedragt” for forståelsens skyld. En karategi bruges til både almindelig træning og turneringskampe på alle tænkelige niveauer inden for karate. Men karatedragten kan også anvendes til andre typer kampsport såsom aikido eller ju-jitsu.

Med andre ord: Karate gi og karatedragt er to sider af samme sag – eller rettere samme beklædning.

Et væld af kvalitetssikre og slidstærke karatedragter – til både nybegyndere og øvede

Der er mange traditioner og værdier forbundet med kampsporten karate. Gien er én af de vigtigste traditioner, da denne officielle karatedragt i al sin enkelhed udtrykker karatens identitet. Med en karate gi på kroppen markerer du i trænings- såvel som kampsammenhæng tydeligt over for andre, at du er en del af et sports- og interessefællesskab. Samtidig medvirker karatedragten til bogstaveligt talt at klæde dig optimalt på, til den fysiske udfoldelse, som kampsporten repræsenterer.

Hos Budoland tilbyder vi et af landets mest velassorterede og prisvenlige udvalg af forskelligt karatetøj – herunder stribevis af karategier i absolut topkvalitet. Vi forhandler modeller til både nybegyndere, øvede og ikke mindst professionelle samt adskillige konkurrencemodeller, der er WKF-godkendte. Så uanset hvilket niveau du udøver karate på, kan du uden tvivl finde en karategi, der matcher netop dette.


Alle vores karatedragter leveres som et komplet sæt bestående af jakke og bukser samt i visse tilfælde bælte afhængig af modellen. Her på siden får du et samlet overblik over samtlige underkategorier af karategier, som vi forhandler online. Du kan frit vælge mellem:

Kort sagt: Vi har karatedragter til alle typer behov og formål – både voksne og børn.

Praktisk og slidstærk karategi – med ultimativ komfort og perfekt pasform

Er du på jagt efter den perfekte beklædning til karate? Gien er uden tvivl svaret – og du finder det lige her på siden. Hos Budoland er vi nemlig specialiserede forhandlere af kvalitetssikkert karatetøj og -specialudstyr, hvilket kan ses på vores mange produkter.

Alle vores karategier er nemlig karakteriseret ved at afspejle et tårnhøjt kvalitetsniveau, hvilket betyder, at du får en slidstærk, behagelig og fleksibel karatedragt, der giver maksimal bevægelighed. Bukserne er udformet med enten elastik eller snøre i taljen, mens materialet består af lækker bomuld og/eller polyester afhængig af modellen, hvilket giver god svedabsorbering.

Derudover er overdelen designet med et praktisk snit, der gør, at din karatedragt sidder godt og behageligt på overkroppen, samtidig med at du får fri bevægelighed. Alt i alt skaber dette et komfortoptimeret design, der yder perfekt pasform – uanset hvilken kropsbygning og -størrelse du måtte have.

Foruden den høje komfort er du også garanteret en karate gi, der er yderst brugervenlig og nem at vedligeholde, vaske og holde ren – træning efter træning og kamp efter kamp. Du får med andre ord en langtidsholdbar og komfortoptimeret karate gi, du kan bruge og nyde godt af mange år frem.

Find den perfekte karategi hos os – til Danmarks billigste priser

Dyrker du karate på amatørplan som fritidsinteresse? Eller er du elite karateudøver på højt konkurrenceplan? Uanset hvad dit forhold til karate måtte være, har vi hos Budoland med garanti en kvalitetsorienteret og komfortoptimeret karate gi, der kan være med til at tage dit præstationsniveau til nye og usete højder.

Men selvom vores produkter bærer præg af et tårnhøjt kvalitetsniveau, behøver du ikke bruge hele din opsparing. Tværtimod. Vi forhandler nemlig landets mest konkurrencedygtige og favorable lavpriser, så alle kan være med – uafhængig af pengepungens tykkelse. Og når vi siger, at vi er billigst, ja så mener vi det også. Vi tilbyder nemlig alle vores kunder prismatch, hvilket er din garanti for at gøre en god handel i form af det billigste produkt i den højeste kvalitet.

Så skynd dig at bestille din nye karategi online allerede i dag, så leverer vi dine varer inden for 1-5 arbejdsdage. Og vi giver dig tilmed fri fragt med i købet, hvis du bestiller for over 699 kr. samt hele 30 dages returret.

Skulle du have nogle former for spørgsmål til vores produktsortiment eller leveringsbetingelser, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at henvende dig til os enten pr. telefon +45 20 20 03 69 eller via vores kundeservice på kundeservice@budoland.dk. Vi svarer dig hurtigst muligt.

Mest populære i kategorien