Giv dit barn den bedste start til karate med BUDOLANDs store udvalg af billige karatedragter til børn! 

Populær
Pris fra
DKK 669,00
Pris fra
DKK 299,00
Pris fra
DKK 275,00
Pris fra
DKK 275,00

Karatedragt til børn kan være et minefelt at bevæge sig ud i.

Hvilken en skal man vælge? Hvor længe holder mit barn interessen? Hvilken kvalitet er værd at bruge penge på lige nu? Hvilken karatedragt bruger de andre børn? 

Spørgsmålene hober sig op. Tvivlen stiger. 

Hos BUDOLAND kan vi selvfølgelig ikke svare på disse specifikke spørgsmål, men vi kan tilbyde dig et bredt sortiment af højkvalitets karatedragter til børn i forskellige prisklasser og materialer. 

Man kan aldrig gå helt galt i byen hos BUDOLAND, da alle vores karatedragter til børn er fremragende til prisen. Det er en BUDOLAND garanti! Lige fra vores billigste karatedragter til vores premium modeller.

Vi kan blandt andet fremhæve vores billigste karatedragt som er KWON BASIC Begynder Karate gi, som er en super begynder karatedragt til børn. Den er let, og består af en blanding af bomuld og polyester, der gør den super nem at holde pæn og ren.

Vi har også flere forskellige World Karate Federation (WKF) godkendte karatedragter, som vores TOKAIDO KUMITE MASTER JUNIOR Karate gi, som vi mener er den perfekte begynder karatedragt til sportskarate. 

Hvis man gerne vil op i den lidt højere ende, så kan man også kigge på vores mellemklasse eller premium karatedragt til børn fra henholdsvis TOKAIDO og KAZE. 

Her finder vi i mellemklassen vores populære TOKAIDO KATA MASTER JUNIOR Karate gi som er en kraftigere karatedragt til børn, som benytter sig af samme teknologi som de bedste dragter i verden. Kraven har endda en støtte som sikrer en perfekt pasform, hertil er den lavet af yderst svedabsorberende materiale. Karatedragten er super komfortabel og specialdesignet til børn og unge. Denne dragt er også WKF-godkendt. 

I premiumklassen finder vi KAZE PREMIUM Karate gi. Topkvalitet fra KAZE. Her er de bedste materialer brugt, hvilket sikrer stor lethed. Hertil klistrer den ikke til kroppen. 

Det var bare nogen af vores karatedragter til børn. Vi har mange flere, som vi kraftigt anbefaler, at man går ind og kigger på. Vi håber, at du finder den perfekte karatedragt til dit barn, og at interessen varer ved! 

Her til sidst, bliver vi hos BUDOLAND dog nød til at slå en lille ting fast. "Karatedragt" til børn burde ikke være i dit ordforråd. En "karatedragt" hedder oprigtig en “gi” eller "do-gi", som er den formelle japanske betegnelse. Karate er en meget traditions- og værdibundet kampsport, og dette er også gældende for beklædningen. 

Så fra nu af: Gi eller Karategi - Held og lykke med at finde dit barns nye karategi! 

Mest populære i kategorien