Find den helt rigtige taekwondodragt 

Hos Budoland har vi taekwondodragter, der passer til udøvere på alle niveauer og i alle størrelser. Er du ny i sporten, eller har du et barn, der gerne vil i gang med at dyrke taekwondo, så finder du her både taekwondodragter til børn og til nybegyndere. Det behøver ikke koste en formue, at komme i gang med taekwondo. En letvægtsdragt til voksne kan fås fra 3-400 kroner, børnedragten fås til endnu billigere priser. Vil du gerne ofre lidt mere på din taekwondodragt har vi også dragter i højeste kvalitet og med fantastisk komfort, uden at du af den grund skal sprænge banken. Vil du gerne have dit eget personlige tryk med koreanske tegn på din nye taekwondodragt, klarer vi også det! Vi sælger især Taekwondodragter fra de store tyske mærker Adidas og Kwon. Begge mærker har en række taekwondodragter der er godkendt af World Taekwondo. Desuden har vi også godkendte dragter til ITF Taekwondo.

Populær
Pris fra
DKK 199,00
Populær
Pris fra
DKK 309,00
Populær
Pris fra
DKK 299,00
Populær
Pris fra
DKK 699,00
Populær
Pris fra
DKK 899,00
Populær
Pris fra
DKK 399,00
Pris fra
DKK 275,00
Pris fra
DKK 275,00
Pris fra
DKK 229,00
Pris fra
DKK 379,00
Pris fra
DKK 249,00
DKK 469,00
Pris fra
DKK 619,00

Find din taekwondodragt her

Taekwondo er en koreansk kampsportsdiciplin, der har rødder små 2000 år tilbage i historien. Dengang, for mange år siden, blev taekwondo brugt til forsvar mod både angreb fra mennesker og vilde dyr. Den moderne taekwondo som vi kender den i dag opstod efter 2. verdenskrig. I dag er Taekwondo en anerkendt sportsgren, som blandt andet er på det olympiske program. Danmark har markeret sig flot i sporten og der er masser af taekwondo klubber rundt om i landet. Det eneste du skal bruge for at komme i gang med at dyrke Taekwondo, er en taekwondodragt.

Hvad er en taekwondo dobok?

En taekwondo dobok er det rigtige ord for den træningsdragt eller taekwondotøj du skal have på, når du dyrker taekwondo. En dobok består af bukser, bælte og en overdel. Bæltet er en meget vigtig del af dragten. Farven på bæltet indikerer hvor dygtig kæmperen er rent teknisk. Foruden bæltet er der mange andre symboler i taekwondodragtens udformning. Her er tale om symboler, som har rod i østlig filosofi og som knytter sig til ”himlen”, ”jorden” og ”mennesket”. Taekwondokæmperen bærer og behandler derfor sin do-bok med respekt. Taekwondodragten fås i flere farver, den mest brugte er den almindelig hvide dragt, der anvendes til den almindelig træning og til kamp. De farvede dragter bruges derimod til konkurrencer i Teknik, dette kaldes på koreansk "Poomsae".

Køb din taekwondodragt hos budoland

Hos budoland.dk står vi klar hele tiden, ring eller skriv til os. Vi er eksperter i kampsport og udstyr, og vi er altid parate til at hjælpe dig med kompetent vejledning. Målet er at du får den helt rigtige taekwondodragt, der passer til dit behov. Når du handler hos budoland.dk får du fragten gratis, hvis du handler for mere end 699 kroner og du har 14 dages returret og 30 dages bytteret på dit køb.

Mest populære i kategorien