Har du børn der skal begynde til judo? - Eller måske allerede trænger til en ny judodragt? Så er du landet det rette sted!

Judogierne i denne kategori er kendetegnet ved at de mindst fås ned til størrelse 120 cm og og nogle af dem helt ned til størrelse 90 cm. Enkelte går op til størrelse 180 cm.

Juniore kan sagtens brug de tungere og mere avancerede gier også. Dem finder du her i Avancede og IJF godkendte gier. Flere af dem går ned til størrelse 140 cm. 

Pris fra
DKK 249,00
Populær
Pris fra
DKK 199,00
Populær
Pris fra
DKK 379,00
Populær
Pris fra
DKK 419,00
Populær
Pris fra
DKK 849,00
DKK 219,00

BUDOLAND har et kæmpe udvalg af judodragter og judogi'er til børn og juniorer. Så hvad enten dit barn er nybegynder eller øvet, så har vi den perfekte judodragt. 

Vi har et stort sortiment af forskellige judodragter i forskellige størrelser og farver. Alle vores judodragter er af høj kvalitet og meget prisvenlige. 

Værd at fremhæve er blandt andet vores billigste judodragt til børn som hedder DAX Bambini - Begynder Judo Gi til børn. Super prisvenlig begynder judodragt, hvor der endda hører et hvidt bælte med. Judodragten er fremstillet af 100% bomuld og fås i størrelserne 110-160cm. 

Hvis man gerne vil lidt højere op i kvalitet og valgmuligheder inden for fx. farver, så anbefaler vi vores DANRHO YAMANASHI Judo Gi. En super populær judodragt. Her får man meget for pengene. Judodragten er fremstillet af 100% bomuld og i den klassiske risvævning. Man kan få judodragten i både hvid og blå, samt med skulderstriber. Størrelser kommer fra 110 cm til 180 cm. 

Vi har også en række judodragter i plus size, som er bredere og løsere i designet. Så hvis man synes de andre judodragter bliver for slanke i designet, så vil vi anbefale vores plus size modeller: 

Kwon Judo gi - Plus size - 550g er en mediumvægts begynder judodragt, hvor vores DANRHO Dojo Line Tong Il Judo Gi - 425g er en lettere judodragt. Judodragterne er begge i super kvalitet og lavet af 100% bomuld. 

Vi hos BUDOLAND vil ønske dig held og lykke med jagten på den perfekte judodragt!  

Afslutningsvist bliver vi nød til at fortælle, at selvom vi har brugt begrebet “judodragt”, så hedder det faktisk oprigtig en "gi", som groft oversat fra japansk betyder “kampsportsdragt”. Derfor vil vi fra nu af kalde den en “judogi”. 

Vidste du, at karategi’en og judogi’en deler samme oprindelse? 

Judogien som vi kender den i dag er faktisk over 100 år gammel, og er blandt andet udviklet fra den ældgamle japanske kimono. Judogi’en er den første moderne kampsportsuniform og går endda forud for karategi’en. Dengang så den dog ikke ud som i dag, da den blandt andet var ubleget og havde meget kortere arme og ben. 

Mest populære i kategorien