Fra: KWON

Fight Timer

DKK 2.569,00
Lager: Leveringstid er 4-7 hver dag(e)

FIGHT TIMER er ideel til sportsaktiviteter og gymnastiksale (konkurrencer, træning, fitness sessions) hvor sekvenser af action-pause er af bestemt varighed

FUNKTIONER

FIGHT TIMER er ideel til sportsaktiviteter og gymnastiksale (konkurrencer, træning, fitness sessions) hvor sekvenser af action-pause er af bestemt varighed, som i: boksning, spinning, aerobic, kickboxing, taekwondo, ...  
5 Timers er til rådighed, hver enkelt er let aktiveres ved den tilsvarende tast, som kan være forbundet til flere sportsaktiviteter uden at skulle nulstille tiderne til enhver lejlighed.

Forskellige retningslinjer for funktion kan opnås ved at programmere de 4 parametre for hver Timer: tidspunkt for handling, af pause, af den endelige pause [0-90 minutter] og antallet af sekvenser [0-99].

Modalitet tid tæller, fremad eller bagud.

Visualisering af tid og antallet af cykler med tal, der måler 9cm høj, let synlig for over 30m.

Valg af 2 lyde og 3 niveauer af intensitet til signalering hver start / slut handling.

Booking af automatisk start af en Timer i slutningen af den ene aktuelt er aktiv, med en betydelig stigning i kombinationer af tid tæller: for eksempel kan et andet antal cykler med forskellige virkningsvarigheder + Pause følge et bestemt antal cyklusser af aktion + Pause.

Samtidig fungerer to Timers: den første har et lydsignal og visualiserer de gange, kun den anden har en anden lyd signal i starten-slutningen af hver handling; dette gør det muligt at registrere 2 sportsaktiviteter på samme tid, såsom boksning møde og en uddannelse sekvens.


Robust isoleret plastbeholder, uden behov for at bruge en jordforbindelse. Forsynet med et kabel og stik.

Høj kvalitet flad membran tastatur.

Strømforsyning: 115 / 230Vac, 50 / 60Hz, 6VA. Vælg den type stik til strømforsyningsledningen og spændingen det ved bestilling.

 
 
 
Fortryd redigeringer
 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Model/varenr.: 331504010