KLIK HER FOR KLUBTØJ - Brug klub rabatkoden når du bestiller

Sammen med Vejle Karate-do har vi valgt nogle gier og noget udstyr til dig eller dit barn.

Vi har valgt 2 gier der er gode som begynder gier: En almindelig gi Kwon Basic og en let begynder "sportsgi" Kihon Kido

Vi har også valgt nogle gier der både kan bruges som begynder gier, hvis du vil starte med et lidt bedre gi, men som især er relevant efter 6-12 måneders træning. Kaze Premium, og ikke mindst Kwon Traditionel.

Kata Master Junior er især interessant fordi den er i Kata design, og derfor skal stumpe på ærmer og ben. Det betyder at den kan købes et nummer for stor uden at man falder i den. Og så ender den med at passe perfekt når man er vokset. Så kan man spare en gi men barnet vokser.

Når du er kommer dertil at du vil se på en rigtigt top gi anbefaler vi oftest kata gier. Kaze Surikata og Kaze Rebel er to WKF-godkendte gier der også er perfekte til daglig træning. Forskellen er at Surikata er lidt lettere og lidt smallere i jakken. De er begge med elastik, hvilket bliver mere og mere populært. 

Træner du kumite skal du først og fremmes have en tynd og let gi. Kihon Kido er rigtig fin at starte ud i da den både er tynd og lavet i polyester. Næste skridt kan være en Kihon Karate-ka som er en meget let gi med meshindlæg så den er meget åndbar. Vi har naturligvis også de mere avancerede kumite gier som Kwon Supralite og Arawaze Onyx Oxygen

Vi har også valgt noget udstyr til den daglige træning og til konkurrencer. Er du en seriøs kæmper finder du alt WKF-godkendt udstyr her.

Vi har naturligvis mange andre gier og andet udstyr. Er du f.eks. 2 meter høj, 2 meter over skulderen eller over maven, så har vi også en løsning til det.

Bare kontakt os på 20 20 03 69 eller kundeservice@budoland.dk

Hilsen Jesper

DKK 39,00
Nyhed
Pris fra
DKK 479,00
Pris fra
DKK 1.349,00
Populær
Pris fra
DKK 669,00
-40%
DKK 29,40
DKK 49,00
Du sparer: DKK 19,60
-30%
DKK 1.258,60
DKK 1.798,00
Du sparer: DKK 539,40

Mest populære i kategorien