FIGHT TIMER er ideel til sportsaktiviteter og gymnastiksale (konkurrencer, træning, fitness sessions) hvor sekvenser af action-pause er af bestemt varighed

Fight Timer - bordmodel

DKK 2.699,00
Lager: Leveringstid er 4-7 hver dag(e)
Fra: KWON
Model/varenr.: 331504010

Fight Timer - bordmodel

FIGHT TIMER er ideel til sportsaktiviteter og gymnastiksale (konkurrencer, træning, fitness sessions) hvor sekvenser af action-pause er af bestemt varighed, som i: boksning, spinning, aerobic, kickboxing, taekwondo, ...  
■ 5 Timers er til rådighed, hver enkelt er let aktiveres ved den tilsvarende tast, som kan være forbundet til flere sportsaktiviteter uden at skulle nulstille tiderne til enhver lejlighed.

■ Forskellige retningslinjer for funktion kan opnås ved at programmere de 4 parametre for hver Timer: tidspunkt for handling, af pause, af den endelige pause [0-90 minutter] og antallet af sekvenser [0-99].

■ Modalitet tid tæller, fremad eller bagud.

■ Visualisering af tid og antallet af cykler med tal, der måler 9cm høj, let synlig for over 30m.

■ Valg af 2 lyde og 3 niveauer af intensitet til signalering hver start / slut handling.

■ Booking af automatisk start af en Timer i slutningen af den ene aktuelt er aktiv, med en betydelig stigning i kombinationer af tid tæller: for eksempel kan et andet antal cykler med forskellige virkningsvarigheder + Pause følge et bestemt antal cyklusser af aktion + Pause.

■ Samtidig fungerer to Timers: den første har et lydsignal og visualiserer de gange, kun den anden har en anden lyd signal i starten-slutningen af hver handling; dette gør det muligt at registrere 2 sportsaktiviteter på samme tid, såsom boksning møde og en uddannelse sekvens.

■ Robust isoleret plastbeholder, uden behov for at bruge en jordforbindelse. Forsynet med et kabel og stik.

■ Høj kvalitet flad membran tastatur.

■ Strømforsyning: 115 / 230Vac, 50 / 60Hz, 6VA. 
 
 

Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
spacer