Langt albuebind af neopren i høj kvalitet. Neopren giver refleksionsvarme, som giver hurtig opvarmning af ledbånd og muskulatur. Anatomisk udformning for optimal pasform

Albuebind neopren

DKK 119,00
Lager:
Model/varenr.: 4018

Langt albuebind af højkvalitets neopren. Neopren giver refleksionsvarme, som giver hurtig opvarmning af ledbånd og muskulatur. Anatomisk udformning og kontursyning for optimal pasform. Meget anbefalelsesværdig ved kroniske og genstridige albueskader. Kun en langsgående syning med kantbånd. Giver også god støtte og kompression. Ingen slutsyning i top og bund. Nem at tage af og på. Passer på begge albuer. Fås i str. S-XL. Neopren er et gummiprodukt, der ikke er åndbart, med mindre materialet er perforeret. 

Neopren har den fordel at det har en evne til at reflektere muskulær varme retur til musklerne. Derved opvarmes muskler og ledbånd hurtigere og kraftigere. Varme gør muskler og led mere fleksible og giver bedre vilkår for en helingsproces efter skader. Neopren har også en elastisk effekt, der betyder at neoprenbandager også kan anvendes til støtte og kompression. Hvis større støtte og kompression ønskes, skal elastikbind anvendes. 
Neopren kan maskinvaskes på skåneprogram eller håndvaskes i lunken vand og sæbe. Husk at skylle sæben godt ud igen.

Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også