Populær topmodel fra Adidas
Adidas-dragterne er små i størrelsen, bestil et nr. større

Adidas "FIGHTER" Taekwondo dobok - med striber

DKK 1.449,00
Lager:
Model/varenr.: aj702555/ADITF02

"Fighter" er en af de seneste års mest populære Taekwondo-Dobok fra adidas, nationalt og internationalt. Næsten alle topatleter stoler på Fighterens lette vægt og sværger til Dobok'ens mobilitet og fugtregulering.

Det lette materiale i adidas "ClimaCool" teknologi sikrer en rigtig god temperaturregulering ved træning og konkurrencer.
Stoffet er præget på indersiden, så det ikke klæber til våd hud.

Med de tre striber på jakke og bukser.
Med Clima-Cool indlæg i nakkeområdet, på bukserne på indersiden af ​​benene og bag på lige under linningen. Armhulerne er også udstyret med mesh-stoffet.
Top Dobok fra adidas til Taekwondo-konkurrencer, bliver båret af mange landshold, herunder det tyske

Dragter med striber må ikke længere bruges ved de store turneringer (gælder kun turneringer, hvor logoet er påkrævet, det er EM- og VM-turneringer, samt de store G1/Grand Prix-begivenheder), men dette regulativ gælder fra 2020. Adidas har dog reageret og forsyner ikke længere de nye modeller med striber, herunder denne adi Fighter, med det nye WT-logo. Et fantastisk, gummieret adidas-emblem er præget her i sort, som endda forbedrer dragtens udseende. 

  • 100% polyester
  • Leveres uden bælte.
  • Det lette materiale i adidas "ClimaCool" teknologi sikrer en rigtig god temperaturregulering ved træning og konkurrencer. Stoffet er præget på indersiden, så det ikke klæber til våd hud.
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også