Top kata gi. Helt hvid uden logoer. (Til JKA el. SKIF) WKF-godkendt

Budo-Nord KATA PREMIUM Regular Karate gi - 12 oz - WKF

Pris fra
DKK 1.719,00
Lager:
Farve: Hvid
Logo: Uden logo
Lukning i Bukser: Elastik og snører
Model/varenr.: 10010-004

Budo-Nord KATA PREMIUM Regular Karate gi - 12 oz - WKF

Budo-Nord Kata Premium er en førsteklasses kata-gi, der følger WKFs regler for karate gier beregnet til kata-konkurrencer. Den har et generøst snit, lang jakke og brede bukser. Fremstillet af børstet bomuldslærred af højeste kvalitet. Med hver vask holder dette stof sig ikke kun godt, men bliver også mere behageligt.

Forstærkninger, flere ventilationszoner og dobbelte sømme kombineres for at gøre dette til en af de bedste Kata gier, der findes. Landsholdene i Sverige, Norge og Danmark har alle brugt denne særlige gi.

Vores seneste udgave har en jakke, der er en smule kortere end tidligere kata-gi udgaver. Derudover ændrede vi snoren i buksernes talje med en slidstærk elastisk rib. Selv efter svedig træning er gien nem at tage på og af.
Derudover har vi fjernet det broderi, der tidligere var i nakken og brystet. Dette muliggør en gi, der også kan bruges i konventionelle konkurrencer. Gien er WKF-godkendt og har et traditionel placeret WKF-mærke.

Når jakke og bukser vaskes første gang ved 60 grader Celsius, kan længderne krympe med 3 til 5%. Du bør tage højde for dette, når du vælger mellem størrelser.

Børstet bomuldslærred i førsteklasses kvalitet
Ventilationszoner
Snøre og elastisk rib i bukser
Kata design
WKF godkendt

Størrelses guide:

 

Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også