Allround kvalitets gi til en fornuftig pris fra Budo-Nord

Budo-Nord ZANSHIN Karate gi (logofri) - 10 oz.

Pris fra
DKK 479,00
Lager:
Model/varenr.: 10004-002

Budo-Nord ZANSHIN Karate gi (logofri) - 10 oz.

Budo-Nord Zanshin er fremstillet af en blanding af kvalitets bomulds og viskose for at give øget styrke og minimal vedligeholdelse. Dette er en gi med "lang levetid" og næsten strygefri.

Som udgangspunkt er Budo-Nord Zanshin udviklet som en karate gi. Men Budo-Nord Zanshin bruges ofte i ju-jutsu og i aikido. Zanshin kan også bruges til at træne kast, men da den er ikke oprindeligt beregnet til kampsportstræning med kast anbefaler vi en mere robust dragt, hvis man træner mange kast.

Budo-Nord Zanshin er en All-round gi. Pasformen er luftig og generøs for ekstra komfort og bevægelighed. Ærmer og ben er derfor forholdsvis lange. Bukserne har en elastisk rib og snøre i taljen. Gien har også detaljer og egenskaber, der normalt findes på dyrere gier, men Budo-Nord Zanshin fås til en meget overkommelig pris.
Du skal altid overveje om gien krymper lidt, når du vælger en størrelse fra skemaet. Vi anbefaler, at du vasker Zanshin ved max. 60°C (140°F), og ved denne temperatur vil længden af ​​bukserne krympe cirka 1-2%. Ærmerne udviser ingen mærkbar krympning.

  • Materiale: 60% bomuld/ 40% viskose
  • Størrelse 120-210cm
  • Leveres med hvidt bælte
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også