En meget let WKF-godkendt konkurrencegi, der giver dig al den bevægelsesfrihed, du kan ønske dig,  i et materiale, der føles behageligt og let, selv når du træner hårdt og sveder meget.

Budo-Nord Mirai WKF Green Kumite Karate Gi - WKF

DKK 969,00
Lager:
Model/varenr.: 10109-000

Budo-Nord Mirai WKF Green Kumite Karate Gi

En konkurrencegi på topniveau med inspiration fra vores tidligere WKF-godkendte gier. En meget let gi, der giver dig al den bevægelsesfrihed, du kunne ønske dig. Et materiale, der føles behageligt og let, selv når du træner hårdt og sveder meget. Stoffet har en struktureret inderside, der skaber et luftlag mellem dig og uniformen og er hydrofobisk. Det betyder, at det ikke suger fugt og luftlaget øger ventilationen.

Jakke med forstærket krave, manchetter og kanter samt snøring i siden. Bukser med forstærkede benender og elastik og snøre i taljen. 

Godkendt af WKF.

Mirai er lavet af genanvendt polyester og er en del af WKF's Green Line Karate koncept #GreenKarate med det mål, at nye karate uniformer skal belaste miljøet mindre.

#GreenKarate-projektet, er et banebrydende initiativ til at sætte Karate på forkant med bæredygtighed i sport. Alt "WKF Approved" udstyr, der er produceret med mindst 70 % af genbrugsmaterialer, vil bære mærket "WKF Approved Green Karate". Mirai Gi leveres i en genanvendelig papirpose.

Læs mere på Grøn Karate | Godkendt World Karate Federation (wkf.net)

Gien sælges almindelig uden skulderbroderi, der kan tilføjes separat.

Maskinvaskes ved 30 grader og dryptørres. Dragten bliver hurtigt tør og krøller ikke.

 

Budo-Nord Mirai WKF Green Karate Gi bruges bl.a. af Tural Aghalarzade , National karate team Aserbajdsjan

- European games vinder
- Islamic Games medaljevinder
- Europamester
- Verdensmester
- 2022 K1
- 2023 K1

Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også